Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.10.2018 15:46 - Вечност - Вселена - Слънце - астрофизика 4
Автор: doctora1 Категория: Технологии   
Прочетен: 3571 Коментари: 7 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Извинения. Пак сложно и мъгляво се получи в предния пост. Пак ще се опитам по - кратко и по - ясно: Континиума е Всичко ... всичко което ни заобикаля и всичко което е всеки един от нас ... тоест всйо и вся ... Континиума при всички възможни условия е направен от три неща ... Той е тези три неща и Те са него. Тези Три Неща са Материя/Движение/Пространство ... при всички възможни условия те като отделности и като самостоятелности са Вечни и Съхраними и това си е основен Съхранителен Закон от Първи порядък ... като вметка Закона за Съхранение на Енергията е едва от трето ниво. Ако това се разбираше от Старата Научна Парадигма / моите безкрайни уважения, но е време за промяна / Тя щеше да знае, че няма начин да изкривиш, усучеш, пробиеш, надскочиш, свиеш, разшириш и т.н. Пространството. То е едно Безкрайно Вместилище, Измерения и нищо повече. То е претъпкано до козирката с енергйни потоци, тоест с Материя и Движение. Енергията дори и от формулата за нея - маса по скорост със степен без степен си е материя по движение, но никой преди Учителя не го е подлагъл на анализ и замисляне туй чудо. Гравитационната решетка се простира от безкрайност до безкрайност. Това което извира от структурните форми на материята примерно звезди и планети / атоми, молекули, фотони и т.н. / е сянката на Гравитационната решетка. Енергията на всяка една точка от Пространството е безкрайна ... всяка една точка има безкрайно съдържимо Материя, безкрайно съдържимо Движение и поради хологравския закон на Пространството - безкрайна делимост и безкрайно обобщаване, количеството Пространство / това е много абстрактно и аз го осъзнавам, но е така и е вярно / също е безкрайно. Даже при едно от обясненията които съм давал на континиума в светлината на Новата Теория на Информацията - Континиума е носещата програма и в тази носеща програма направена от Материя/Движение/Пространство кодирането е безкрайно мерно от Материята / приблизителен аналог - 1 / и Пространството / приблизителен аналог - 0 /, а този който ги кодира в структурните форми на материята е Движението ..... Софтуер и Хардуер на едно. Пак се отплеснах, но за сега толкоз за Континиума ... Само една вметка още: ако Старата Научна Парадигма осъзнаваше истински Съхранителните Закони щеше да знае автоматически, че унищожаването на Материя като дума и като смисъл / тоест анихилация / е пълна простотия. Щеше да знае, че при взаимодействието на една структурна форма на материята каквато е нашата където протона е с + - че, а електрона е с – - че с друга структурна форма на материята която е наобратно се получава трета структурна форма на материята - светлина. Друг е въпроса, че това не е коректно защото се получават много други неща, освен фотони, а друга некоректност е тази, че като програма нашия свят изтегля вероятността да се получава нашия тип структурна форма на материята и защо е така вероятно по - нататък при утвърждаването на Новата Научна Парадигма братята физици ще разберат. Стана пак пространно, но това е за сега.


Тагове:   две,   ТРИ,   едно,


Гласувай:
2



1. radostinalassa - А аз научих, че масата на протона е -...
10.10.2018 18:01
намаляла с 4 %. Това значи, че той вече е /-/. Какво ще правим сега ? Лекарствата вече действат ли ? Или не ?
цитирай
2. radostinalassa - Не ми отговаряш на въпросите
10.10.2018 18:50
Така прави и любоваконямаш, но тя е набожна. Това не ти е Библията, където хората са зомбирани.
цитирай
3. radostinalassa - Моят отговор е
10.10.2018 21:29
Да се използват само растения като лекарства .
цитирай
4. breeze - А аз исползвам храната като лекарство.
11.10.2018 10:23
И се родих отново.
Не е шега.
цитирай
5. doctora1 - доктора
11.10.2018 11:17
Извинения за не отговарянето - липса на време, мързел или съчетание между двете. Подред: 1. Принципно нека си фантазират за масата на протона колкото си искат - в светлината на Гравитацията структурните форми на материята непрекъснато променят масите си, но незабележимо - как са го измерили - дръжки на търкалета - не им вярвайте много, много. Подвъпрос/подотговор - плюс и минус реално не съществуват. Има два вида енергийни потоци - право действуващи и реактивно действуващи. При правите има силово въздействие в посока на движението на енергийния поток, а при реактивно действуващите каквито са гравитационните имаме билярден тип силово въздействие, тоест силата на действие е на обратно на посоката на движение на потока. За това електромагнетизма и съответното набедено взаимодействие е трудно да се види истината ... там имаме хибридни силови взаимодействие ... При тъй наречения положителен и отрицателн полюс ... имаме гравитация и по - големи частици които осигуряват блъскащи и отблъскващи силови взаимодействия, но навсякъде като се слезне в нивата е вездесъщата Гравитация, но в никакъв случай като изкривено времепространство. Лекарствата все още си действуват, но криворазбраното Комисиониран разгонва фамилията на всичко и изтегля вероятностите към Овчата пътека ... същото като при общинските и държавните поръчки дето има псевдоконкурси заради рушветите ... Общата Теория на/за Базовата Същност на Вечността не е шега работа, но изисква усилие на съзнанието за да се счупи Енергийната бариера и за да се разбере. Има нужда от чисто разбиране, а не от вяра, но когато тя ОТБСВ се разбере като физическа теория тогава вярата ще се засили на ента степен защото бил ти вярващ или невярващ все тая Бог / Вечност в женски род е по - правилно да се каже / си съществува, съществувал е и ще си съществува и след нас, говоря за човеците и човешкия вид. Троицата от Материя/Движение/Пространство тоест Вечността са/е вечни и съхраними. 3. Само растения друг при съвременната медицина ...
цитирай
6. doctora1 - доктора
11.10.2018 12:02
И да се майтапите и да не се майтапите истината е една: Храната също е Сила. В нея освен белтъци, масти, въглехидрати и асънамъ има готови катализатори които организма ги взима на готово и те влизат директно в енергетиката на организма и започват да конвертират. При някои храни те са по - подходящи за човешкия вид, при други храни не или не толкова подходящи. Зависи от наследствеността на човека. Някои хора могат да карат само на трева, други само на месо, но е по - добре баланса, златната пътека , " сивата " зона, прекаления светец или хищник и богу не е драг ... Ние сме Гравитация не само заради Гравитационната решетка от която е всйо и вся, а заради Гравитационната сянка тоест това което наблюдаваме като Гравитация около планетата примерно защото през ней преминава основната енергетика на организма ... през нея с посредничеството на каталитичните системи тоест ензимите които са най - мощни такива. Така че ви вярвам напълно, че сте се излекували с определен начин на хранене, поздрави за което.
цитирай
7. radostinalassa - Вие по какво сте доктор?
11.10.2018 14:35
А аз вярвам, че масата на протона е намаляла и той вече не е положителен. От години не лия лекарства, освен йод във вид на син йод. Защото билката ще се промени цялостно, а лекарството , което е мъртво едва ли ще успее.
Ако говорите за белия сой така е , но другите видове имат друга обмяна.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: doctora1
Категория: Технологии
Прочетен: 347213
Постинги: 212
Коментари: 579
Гласове: 158
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031